op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.jpg.jpg

9 augustus 2013

Jullie zijn engelen!

Mijn lieve vrouw en onze lieve moeder, Gerda Verbaas-Schuilenburg, heeft 25 juni 2013 een geweldig mooie dag beleefd en naar later bleek haar laatste wens in vervulling zien gaan dankzij de Stichting Ambulance Wens. Wij willen jullie, en met name vrijwilligers Henk en Ineke, dan ook uit de grond van ons hart bedanken.

Gerda’s oudste kleinkind, Matthijs, had op 25 juni de generale repetitie van de musical ter afscheid van groep 8 van de Pius X basisschool in Bemmel. Sinds een aantal jaren is die generale repetitie toegankelijk voor opa’s en oma’s omdat er niet genoeg zaalruimte is om alle belangstellenden zitplaats te bieden tijdens de hoofduitvoering.

Toen Gerda begin januari te horen had gekregen dat ze ongeneeslijk ziek was en nog maximaal een jaar te leven had, heeft ze een aantal doelen gesteld met als een van de hoogtepunten het bijwonen van de musical. Gerda heeft namelijk haar hele werkzame leven in het onderwijs gewerkt en veel eindmusicals meegemaakt. De musical van haar oudste kleinkind was dus heel bijzonder.

Omdat Gerda al zodanig ziek was en pijn leed was het zonder de ambulance van de stichting en zonder de fijne en deskundige begeleiding van Ineke en Henk niet mogelijk geweest om naar Bemmel te komen (circa 150 kilometer van haar huis in Buitenkaag).

Na de vlekkeloze heenrit en het bijwonen van de musical wilde Gerda graag naar McDonald’s omdat ze hun frietjes zo lekker vond. Ook wilde ze nog graag een kroket proeven. Omdat het fysiek nog mogelijk was (Gerda leek die dag onbeperkte krachten te hebben) zijn we dus met de hele familie en Henk en Ineke naar McDonald’s in Ochten gegaan en hebben daar met z’n allen genoten.

Al met al was het een hele lange dag, van 11 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds, maar een die zeer zeer geslaagd en compleet was.

Tot ons grote verdriet bleek dat zaterdag 29 juni Gerda’s krachten op waren en dat zij ons helaas moest verlaten. Zeer dankbaar zijn wij dan ook dat ze deze 25ste juni omringd door haar dierbaren nog heeft mogen meemaken.

Wij sluiten ons geheel aan bij de woorden van een andere inzending: Ineke en Henk en Stichting Ambulance Wens, jullie zijn engelen! Dat jullie zo lief zijn en onbaatzuchtig om al die vrije uren in dit werk te steken is werkelijk geweldig.

Heel, heel hartelijk dank.

Familie Verbaas

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens