op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img00004757.jpg

1 juni 2013

Het was een heel bijzondere middag

Hierbij wil ik jullie alsnog hartelijk bedanken voor de mooie middag op 26 februari 2013, die ik dankzij jullie Stichting mocht beleven. Om redenen van gezondheid is dit bedankje aan de late kant. Door jullie werd ik in de gelegenheid gesteld om een bezoek te brengen aan de woning in Amsterdam die onze zoon en zijn vriendin daar hadden gekocht. Tevens konden we afscheid nemen van de woonboot waar hij zes jaar op heeft gewoond. Het was een heel bijzondere middag, waarvoor we jullie via een donatie inmiddels hebben bedankt.

Maar we wilden meer doen. Daarom ‘verkopen’ we sinds vorige maand de eieren van onze kippen, waarvoor we een vrijwillige bijdrage vragen voor de SAW. (zie foto). Middels deze actie hopen we jullie een structurele financiële bijdrage te leveren. Bovendien is in augustus de collecte van de jaarlijkse openluchtkerkdienst t.b.v. jullie Stichting. In september gaat de opbrengst van de flessenbon actie van de plaatselijke Jumbo ook naar de SAW.

Tot slot willen we jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de prachtige middag, die zonder jullie niet mogelijk zou zijn geweest.

Met vriendelijke groet,

Herman en Minke Vijlbrief-Talsma

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens