op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

1 juni 2013

Begon hij van blijdschap te huilen

Geachte medewerkers van Ambulancewens,

Toen wij in september 2012 hoorden dat mijn vader uitbehandeld was (voor kanker waar hij al vijf jaar tegen vocht), was één van de eerste dingen die we dachten, hij moet naar het Andre Rieu concert, daar keek hij al zolang naar uit. Zijn gezondheid was in snel tempo zo ver achteruit gegaan dat het niet meer mogelijk was er met hem heen te gaan, ook niet in een 'normale' rolstoel. We besloten contact op te nemen met Stichting AmbulanceWens. Al snel kregen we bericht dat ze ons wilden helpen en dat er contact opgenomen was met het managedment van Andre Rieu.

Tegen mijn vader wilden we niets zeggen voor het geval het niet door zou gaan, hij had zich er eigenlijk al bij neergelegd dat het nooit meer zou gebeuren Een spannende tijd brak voor ons aan en toen kregen we het verlossende antwoord: Papa gaat naar Andre Rieu!!!!!!!!

We hebben een mooi kaartje voor hem gemaakt met Andre Rieu op de voorkant en erin stond dat hij samen met zijn moeder en Stichting AmbulanceWens naar het concert zou gaan. Het drong eerst niet helemaal tot hem door, toen begon hij van blijdschap te huilen en wij deden net zo hard mee . Ongeveer een week later was het zover. Mijn vader was heel nerveus en wilde steeds maar zitten (dat wilde hij al tijden niet meer) Toen de ambulancemedewerkers kwamen, is mijn vader met behulp van buren naar beneden gebracht en daar gingen ze dan. Op weg naar het concert waar hij al zolang naartoe wilde, maar waar het er steeds niet van kwam.

Wat heeft hij genoten, onze oma vertelde dat hij niet meer weg wilde, dat hij steeds maar weer aangaf dat hij nog even wilde blijven (de ambulances moesten voor de menigte vertrekken, vandaar) Met een glimlach van oor tot oor kwam hij weer thuis.

Hij lag nog vaak met de knuffel van de stichting tegen zich aan gedrukt met z'n ogen dicht, waarschijnlijk aan het contcert te denken.

Helaas is hij precies 1 maand na het concert overleden. Natuurlijk zijn we verdrietig en missen we hem, maar we zijn zo verschrikkelijk blij dat we hem dit nog hebben kunnen geven. Dankzij Stichting AmbulanceWens, wij willen jullie dan ook nogmaals bedanken hiervoor.

Ga vooral zo door!!

Tamara en Nuria (en oma)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens