op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img00004716.jpg

24 april 2013

Moe maar voldaan

Op zondag 21 April is mijn moeder in de gelukkige omstandigheid geweest om met de wensambulance naar de musical “ Sister act “ te mogen gaan. Om 16.00 uur kwam de ambulance voorrijden en begon een onvergetelijke dag. Zenuwachtig maar al snel op haar gemak gesteld door de medewerkers Natascha en Enrique gingen ze op weg. In Scheveningen aangekomen werden ze opgevangen door de medewerkers van het Circustheater en naar de plaatsen gebracht, mooi vooraan en met een prachtig uitzicht op het podium heeft ze een geweldige voorstelling mogen beleven. In de pauze stonden drankjes en versnaperingen klaar in een speciaal gereserveerd gedeelte van het restaurant.

Moe maar voldaan en heel gelukkig dat jullie deze droom van mijn moeder hebben doen uitkomen, is ze daarna weer netjes thuisgebracht.

Namens ons maar in het bijzonder mijn moeder “ Adrienne Kerkhoff “ wil ik de Stichting Ambulancewens en met name Natascha en Enrique bedanken voor de goede zorg en de onvergetelijke avond. Voor mijn moeder een geweldige avond met haar kleinkinderen, en voor ons een mooie en dierbare herinnering.

M.v.g. Fam. Kerkhoff

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens