op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20221118-WA0000.jpg

18 november 2022

10 jaar vrijwilliger...het voelt als een warm bad elke keer weer

Vrijdag 18 november 2022

Vandaag precies 10 jaar geleden ging ik voor de eerste keer op pad om een wensdag te begeleiden. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Mw. wilde graag varen met de fluisterboot in de Biesbosch. Ik vond het spannend zo’n eerste keer, een hele verantwoordelijkheid. Het was die dag wat bewolkt met af en toe wat lichte motregen. Op het moment dat we mw. met de brancard buiten reden begon het zachtjes te regenen. Geen probleem voor mw. integendeel. Ze was al weken niet meer buiten geweest en vond de druppels op het gezicht heerlijk! Dit soort momenten, zo klein en intens zijn zo groot en van onschatbare waarde. Voor mij heeft vrijwilliger zijn bij Stichting Ambulance Wens veel gebracht, ik mocht veel mooie mensen ontmoeten en vele mooie herinneringen zijn er gemaakt voor de patiënten, maar zeker ook voor mijzelf met vaak een lach en soms een traan. Ik voel me een rijk mens. We kunnen niemand genezen, maar wel een mooie dag(en) bezorgen waarbij waardevolle herinneringen gemaakt worden. Niet alleen voor de patiënt, maar zeker ook voor degenen die achter zullen blijven. Hoe mooi is dat?! 10 jaar zijn voorbij gevlogen en ik doe elke wens met heel mijn hart en hoop nog heel veel jaren door te mogen gaan bij deze mooie stichting met allemaal lieve bijzondere mensen.Het voelt als een warm bad elke keer weer. Vandaag mag ik weer op pad en gaan we er weer een onvergetelijke zonnige dag van maken, want ook al schijnt de zon niet het zal een dag vol warmte en liefde zijn.

Brigitte

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens