op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
192738475_4605602102802326_286215580885881123_n.jpg

8 juli 2021

Kippenvel

31 mei 2021

Zo maar een verhaal wat onze vrijwilligers spontaan mee maken tijdens het vervullen van een wens zoals dit verhaal wat vandaag gebeurde; Sta je vanmiddag met een jong gezinnetje bij het strand van Hoek van Holland te genieten van een ijsje, komt de eigenaar van speelhal Candy & Games naar buiten. Een Rotterdammert met net zo breed als hoog. "Ik wil mij eigen nergens mee bemoeien maar ik geloof dat dit wel op zijn plaats is" Drukt een enorme beer in de handen van de kinderen van 4 en 7 jaar, draait zich met natte ogen om en loopt snel zijn pand in, de familie en ons verbouwereerd achterlatend. Even later sloot hij de speelhal af en liep hij met zijn hoofd tussen de schouders en nog steeds tranen in zijn ogen weg. Terwijl ik dit opschrijf, krijg ik weer kippenvel.

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens