op dit moment 21350 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.109.jpg

2 november 2016

Een onvergetelijke dag….

Op 28 juli hebben wij de mooiste bruiloft die we ons konden wensen beleefd. Mijn ongeneeslijke zieke oma van 80 had nog 1 laatste grote wens: aanwezig zijn op deze bijzondere dag. Een onmogelijke opgave dachten we, oma heeft vaak hulp nodig om überhaupt nog haar bed uit te kunnen, dus het afreizen naar Vlaardingen, rechtop zitten in de trouwzaal en daarna nog naar de receptie, dat zou haar echt niet meer lukken. Na wat zoeken op internet vonden we Stichting Ambulancewens. Dit zou het voor oma mogelijk kunnen maken om toch op onze grote dag aanwezig te zijn. Direct besloten we de stoute schoenen aan te trekken en contact met jullie op te nemen. In no time was alles geregeld. De ambulance zou op 28 juli tot 0:00 uur tot haar beschikking staan, dus zo lang oma het vol kon houden kon ze erbij zijn. Oma en haar man werden opgehaald met de ambulance en naar de locatie in Vlaardingen gereden waar onze gasten zich mochten verzamelen voor de rit naar het stadhuis. Tijdens deze rit reed de ambulance tussen onze trouwauto en de bus met gasten in. Oma is gedurende alle belangrijke momenten van deze dag aanwezig geweest en heeft zichtbaar genoten, gelachen en gehuild van geluk. De vrijwilligers van jullie stichting behoren tot de meest vriendelijke, zorgzame en geduldige mensen ooit. Ze hebben de laatste grote wens van oma vervuld en daarmee de mooiste dag van ons leven nog onvergetelijker gemaakt. Ontzettend bedankt daarvoor!!!

Oma'tje is helaas 20 oktober jl overleden het beertje wat ze op onze huwelijksdag heeft gehad heb al die tijd boven haar bed gehangen en is uiteindelijk ook zoals haar wens was mee de kist ingegaan.

Met vriendelijke groet,

Andy & Sandra

Vrienden van Stichting Ambulance Wens

Vrienden van Stichting Ambulance Wens

Als Vriend van Stichting Ambulance Wens draag je bij aan het vervullen van laatste wensen voor niet meer mobiele (terminale) mensen. Met een jaarlijkse donatie van minimaal €1500,- maak je het mogelijk om gemiddeld 4 wensen te vervullen en draag je bij aan onze missie.

Wat krijg je ervoor terug? 💚

  • Jaarlijks gebruik van onze inspirerende vriendenkamer of inspiratiezaal voor vergaderingen.
  • Het logo van jouw bedrijf op het vrienden van bord in onze nieuwe thuisbasis.
  • Uitnodigingen voor exclusieve events en (netwerk)bijeenkomsten.
  • Naamsvermelding op onze website en socials.
  • Toolkit voor communicatie (certificaat, banner en poster).
  • Nieuwsbrieven met updates en verslagen van vervulde wensen.
  • Fiscale voordelen door onze ANBI-status.

Ontdek onze inspirerende ruimtes: Vriendenkamer en Inspiratiezaal! 

Voor meer informatie klik dan hier

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens