op dit moment 21255 wensen vervuld 1613 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20180407_111553.jpg

15 april 2018

Bedankt voor de mooie herinneringen

Voor een wens die al veel te lang was uitgesteld. Leek het ineens te laat. Maar met de stichting ambulance wens bleek het toch nog mogelijk.

Op zaterdag 8 april starten ons uitstapje met het hele gezinnetje. Om stipt 11 uur s'ochtens waren onze vrijwilligers (Hans onze chauffeur en Marianne de verpleegkundige) er. Nadat mama in de ambulance gereden was werd er aan onze oudste zoon ( Nick 5 jaar)gevraagd of hij mee wilden rijden. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Na een rit van anderhalf uur kwamen we aan in Preston Palace. Waar opa en oma, ome Stefan en tante Thea en hun dochter maria zelf ook een kamer hadden geboekt. Even snel de spullen naar de kamer gebracht en dan het paleis maar eens verkennen. Nu was onze chauffeur hier al eens eerder geweest. Geweldig voor ons een privé gids :) Die ons eerst naar een salade bar leiden voor een lekkere lunch. Na de lunch een toer door het hele pand. Met een indoor speeltuin voor de jongens en zelfs een indoor kermis. Waar zelf softijsjes tappen al een attractie was voor Nick. Na de hele toer was mama wat moe geworden en wilde even wat bij slapen. In die tijd ben ik nog even wezen zwemmen met de jongens in het zwemparadijs. Na het zwemmen was het tijd geworden voor het avondeten. Na het eten de jongens nog even uit laten razen in de indoor speeltuin die daarna lekker richting de ledikanten laan gingen. De jongens op bed en papa en mama nog gezellig wat drinken. Er is zelfs nog een potje gebowld met mama vanuit een rolstoel.

Zondag 9 april

Een heerlijk rustig zondag ochtendontbeid. Zoals het hoort met alles erop en eraan. Na het eten nog even door de winkeltjes heen gestruind en heerlijk op een buiten terras een bak koffie gedaan want het was fantastisch weer. Nog even met de kinderen voor het middageten de speeltuin in. Om daarna voor het eerst dit jaar heerlijk in de warme zon buiten te lunchen. De tijd van gaan was al weer snel gekomen. Nog even een foto voor de ingang met se hele familie en op naar huis. Het waren twee hele mooie dagen. Die we niet zouden hebben gehad zonder de stichting ambulance wens en onze geweldige vrijwilligers Hans en Marianne. Bedankt voor de mooie herinneringen.

Liefs Marco Serina Nick & Jens.​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Vrienden van Stichting Ambulance Wens

Vrienden van Stichting Ambulance Wens

Als Vriend van Stichting Ambulance Wens draag je bij aan het vervullen van laatste wensen voor niet meer mobiele (terminale) mensen. Met een jaarlijkse donatie van minimaal €1500,- maak je het mogelijk om gemiddeld 4 wensen te vervullen en draag je bij aan onze missie.

Wat krijg je ervoor terug? 💚

  • Jaarlijks gebruik van onze inspirerende vriendenkamer of inspiratiezaal voor vergaderingen.
  • Het logo van jouw bedrijf op het vrienden van bord in onze nieuwe thuisbasis.
  • Uitnodigingen voor exclusieve events en (netwerk)bijeenkomsten.
  • Naamsvermelding op onze website en socials.
  • Toolkit voor communicatie (certificaat, banner en poster).
  • Nieuwsbrieven met updates en verslagen van vervulde wensen.
  • Fiscale voordelen door onze ANBI-status.

Ontdek onze inspirerende ruimtes: Vriendenkamer en Inspiratiezaal! 

Voor meer informatie klik dan hier

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens