op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Record aantal inschrijvingen Spijkenisse Spark Marathon

Dit jaar is het goede doel dat door de marathon ondersteund wordt de Stichting Ambulance Wens. Spijkenisse -

De voortekenen bedriegen niet, op 26 november gaan ze de 1500 deelnemers deze keer halen. Dagelijks wordt door veel atleten ingeschreven; inmiddels hebben ze deelnemers uit 25 verschillende landen. Ze zijn dus met recht een internationaal evenement.

Onze zuiderburen zijn zoals gewoonlijk weer goed vertegenwoordigd, op dit moment tellen ze bij de inschrijvingen 80 Belgen. Naast de marathon kan er ook een halve marathon, een 5 en een 10 kilometer worden gelopen. Het laatste gedeelte van de halve marathon gaat door het centrum van Spijkenisse.

Dit jaar is het goede doel dat door de marathon ondersteund wordt de Stichting Ambulance Wens. Inschrijven voor één van de afstanden kan t/m 25 november; na-inschrijving is niet mogelijk.

Meer informatie op www.spijkenissemarathon.nl of op facebook (en X). Overigens is de organisatie nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die het evenement willen ondersteunen; mocht iemand daar idee in hebben stuur dan een mail naar info@avspark.nl

524969_running-1944798_1280_1_1.jpg

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens