op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Doorkomstcomité Roparun Oud-Beijerland

Het Doorkomstcomité Roparun Oud-Beijerland heeft vanwege de mooie en feestelijke doorkomst in 2022, een eerste prijs gewonnen. Dit is een geldbedrag van € 22.000,--. Dit bedrag moet besteed worden aan initiatieven die passen bij de doelstellingen van de Roparun, steun aan palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het Doorkomstcomité heeft op vrijdag 3 november een cheque aan vier goede doelen waarvan Stichting Ambulance Wens er één was.

Op het kantoor van Schep in Oud-Beijerland kreeg Kees jr. deze mooie donatie van 5.472,41 EURO overhandigd. Met dit mooie bedrag kunnen weer veel wensen in vervulling gaan. Een bijzonder moment want een aantal jaar geleden mocht Kees senior ook een mooie donatie in ontvangst nemen van het Doorkomstcomité Roparun Oud-Beijerland.

Vier doelen ontvangen mooi bedrag van Doorkomstcomité Roparun Oud-Beijerland - Adverteren Hoeksche Waard | Het Kompas | Krant en Online (hetkompasonline.nl)

 

Prijzenfestival voor goede doelen dankzij Roparun | Hoeksche Waard | AD.nl

399365603_732782348888741_2327500672934576661_n.jpg

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens