op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Beer, Bubbles & Bingo in Alblasserdam

Beer, Bubbles & Bingo in Alblasserdam levert 4.500 euro op voor Stichting Ambulancewens apr28 ALBLASSERDAM –

Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard heeft afgelopen week een bijzondere cheque mogen uitreiking aan Kees Veldboer jr. van Stichting Ambulancewens. Maar liefst 4.500 euro mogen zij naar de stichting overmaken. De cheque werd uitgereikt op het hoofdkantoor in Rotterdam waar de Ladies een korte rondleiding kregen. Het bedrag werd opgehaald tijdens het event Beer, Bubbles & Bingo bij het Wapen van Alblasserdam op 24 maart 2023. “Het was een geslaagde avond met veel gezelligheid en mooie prijzen waarbij de deelnemers ook een presentatie kregen van Stichting Ambulancewens,” zo laat de organisatie weten.

Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. De wensen worden vervuld met speciaal voor dit doel ontworpen ambulances voorzien van onder andere een extra comfortabele brancard en ramen rondom.

Per dag vervult de Stichting 5 à 7 wensen en inmiddels zijn er meer dan 19.000 wensen vervuld.

image0-2.jpeg

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens