op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

De Nijmeegse4daagse lopen voor Stichting Ambulance Wens

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/fundraisers/doriano-de-kloe.

Mijn naam is Doriano de Kloe, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Zaltbommel.

Dit jaar zal ik voor de zesde keer mee gaan doen aan de Nijmeegse4daagse. De voorgaande vijf edities heb ik de Nijmeegse4daagse op de normale manier uitgelopen en omdat dit zo ‘gewoonlijk’ werd, wilde ik er wat verandering inbrengen.

Tijdens het lopen van de voorgaande edities viel het me op dat veel mensen voor een bepaald goed doel liepen. Daarom wil ik dit jaar ook voor een mooi, goed doel gaan lopen. Nadat ik door een influencer (Rick Broers – Serpentgameplay) op de hoogte werd gebracht van Stichting Ambulance Wens en wat de stichting precies doet, wist ik gelijk dat ik mijn Vierdaagse aan Stichting Ambulance Wens wilde koppelen dit jaar.

Ik heb vandaag mijn crowdfundingspagina aangemaakt waarop te zien is wat Stichting Ambulance Wens doet en waarop ook gelijk gedoneerd kan worden.

De link hiervoor is: https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/fundraisers/doriano-de-kloe. Heeft u misschien nog eventuele aanvullingen die ontbreken, maar wellicht toch nog overtuigend kunnen zijn / meer informatie kunnen geven over Stichting Ambulance Wens? Ik voeg dit dan natuurlijk graag toe aan de pagina! Om tijdens de Nijmeegse4daagse niet alleen geld op te halen, maar ook meer naamsbekendsheid te verkrijgen, vroeg ik me af of de stichting shirts heeft waarop het logo van Stichting Ambulance Wens vermeld staat. Deze zou ik dan bijvoorbeeld kunnen dragen tijdens het wandelen. Mocht dit niet het geval zijn, vroeg ik me af of ik wellicht een van de 'Stichting Ambulance Wens knuffelberen' zou kunnen krijgen, die ik dan aan mijn wandeltas zou kunnen monteren. Dit om de naamsbekendheid van zowel de andere wandelaars als de mensen die ons supporten te verhogen. Als jullie hieraan mee zouden werken, hoor ik dit graag en lijkt het me hartstikke leuk om een keer bij jullie op het kantoor langs te komen!

Met vriendelijke groet,

Doriano de Kloe

logo.png

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens