op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Ruim 2 uur in de stromende regen op pad geweest om lege flessen op te halen

Zojuist heb ik namens mijn zoon Fynn een donatie gedaan van €6,60.

Vorige week zaterdagochtend werd Fynn wakker en kwam meteen vragen of hij die dag geld op mocht halen voor het goede doel. Al snel besloot hij dat hij geld voor Stichting Ambulance Wens op wilde halen. Vol goede moed ging hij, door de regen, met een vuilniszak voor de lege flessen op pad. Onderweg kwam zijn buurjongetje hem helpen. Samen zijn ze ruim 2 uur in de stromende regen op pad geweest om lege flessen op te halen en die in te leveren voor statiegeld. Het bedrag van €6,60 is voor ons niet zo heel veel, maar voor 2 jongens van 8 jaar is het een behoorlijk bedrag. Hij is er erg trots op dat hij dit heeft gedaan (en wij natuurlijk ook). Vandaar dat we hebben besloten om jullie een mailtje te sturen om de donatie uit te leggen. We hopen dat jullie het geld goed kunnen gebruiken voor de mooie wensen die jullie vervullen.

Groeten, Lisa Peters en Fynn Boon

xthumbnail_image0x.jpg

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens