op dit moment 20709 wensen vervuld 1561 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Schiedam24 uur-Bruggenloop Rotterdam

Ambulance Wens 'loopt binnen' na Bruggenloop

14-12-2022


SCHIEDAM - Stichting Ambulance Wens kon zondag na de DSW Bruggenloop in Rotterdam een fors bedrag verwelkomen. Daarmee kan de ambulancevervoerder weer veel wensen veelal terminale zieken realiseren.

De DSW Bruggenloop in Rotterdam - zondag voor de 32ste keer gehouden - kiest ieder jaar een goed doel om te ondersteunen; voor iedere inschrijving wordt een bedrag afgestaan. Er deden twaalfduizend mensen mee. Zodoende kon zondag het bedrag van 16.820 euro worden overhandigd aan Ambulance Wens.

Max Polak en Elsemieke Kin waren zondag de snelsten onderweg. Zij hadden overduidelijk geen last van het winterse weer en bereikten de finish na 46 minuten en 9 seconden (Polak) en 53 minuten en 43 seconden (Kin). Onderweg waren er meerdere muziekpunten om de lopers aan te moedigen op weg naar de finish. De DSW Bruggenloop eindigde met het feestelijke onthaal van de laatste loper bij Stadion Feijenoord.

DSW is ook de komende jaren de sponsor van de vijftienkilometer loop dwars door Rotterdam, met onderweg zes bruggen, waaronder de Erasmusbrug en de Van Brienenoordbrug, zo werd onlangs bekendgemaakt. 

https://schiedam24.nl/nl/nieuws/gezond/ambulance-wens-039loopt-binnen039-na-bruggenloop/22709

Fj3b8C7WIAA8Vmz.jpg Fj3b8DGXgAAB0-k.htm.jpg

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens