op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Een zusterorganisatie in Tsjechië

2 december 2022

Drie weken geleden hadden wij bezoek vanuit Tsjechië. Zij worden het 18e land waar een zusterorganisatie van onze Stichting gestart wordt.

Voor zover nodig en gewenst helpen wij deze organisaties met het opstarten door onze jarenlange ervaringen te delen. Om te kunnen beginnen mogen ze een oude ambulance van ons overkopen.

Onze ambulances worden speciaal voor ons ontworpen en omdat ze allemaal bijna elke dag wel rijden heeft een ambulance bij ons na 5 jaar ongeveer 500.000 à 600.000 kilometer gereden. Voor ons intensieve gebruik zijn ze dan toe aan vervanging, maar voor de buitenlandse zusterorganisaties zijn ze prima geschikt. Die vervullen in het begin nog relatief weinig wensen en moeten ervoor zorgen dat iedereen er in dat land bekend mee raakt.

Gisteren kwamen ze vanuit Tsjechië om onze oudste ambulance over te nemen. We wensen ze in Tsjechië veel mooie wensen en veel veilige kilometers toe.

317380725_6309433829085803_6338660232756748197_n.jpg

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens