op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

DSW Bruggenloop 11 december 2022

Op zondag 11 december 2022 staat Rotterdam in het van de 32ste editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam. Lopers krijgen tijdens het 15 kilometer lange parcours te maken met zes Rotterdamse bruggen, waaronder de Erasmusbrug en de Van Brienenoordbrug. 

Bij iedere editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam wordt er geld ingezameld voor het goede doel. Dit jaar heeft zorgverzekeraar DSW voor Stichting Ambulance Wens gekozen. 

Met je inschrijving steun je direct onze Stichting. Wil je je inschrijven voor dit mooie hardloopevenement, schrijf je dan snel in. Je kunt je inschrijven door hier te klikken. 

DSW_Bruggenloop.png

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens