op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Sint Jans Hospice De Casembroot in Middelburg

St. Ambulance Wens heeft deze week een mooie donatie ontvangen van een groot hospice uit het Zeeuwse Middelburg. "Deze maand bestaat het Sint Jans Hospice De Casembroot in Middelburg 20 jaar. Iedereen die een band heeft met hospice en het jubileum wilde meevieren was welkom om dit te vieren. Op het terrein van het hospice stond een poffertjeskraam en de opbrengst hiervan was voor Stichting Ambulance Wens," laat de vrijwilligersorganisatie weten online. "Onze vrijwilliger Peter is al vanaf begin van de oprichting van het hospice betrokken bij het hospice en kreeg samen met Kees deze mooie donatie van 858,75 EURO overhandigd."

FB_IMG_1666944903894635b9088e9759.jpg

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens