op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Regionale Lions clubs zamelen geld in voor Stichting Ambulance Wens

https://www.bndestem.nl/moerdijk/regionale-lions-clubs-zamelen-geld-in-voor-stichting-ambulance-wens~ab1ebd3f/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

MOERDIJK - Met een opbrengst van 16.000 euro hebben de regionale afdelingen van Lions Club hun jaarlijkse golftoernooi met succes afgesloten. Het doel van de serviceclub om een speciale brancard aan te schaffen voor de Stichting Ambulance Wens, werd daarmee behaald.

De Lions Clubs van Hoeksche Waard, Moerdijk, Schiedam en IJsselmonde houden elk jaar een gezamenlijk golftoernooi voor een goed doel. Dit jaar was de opbrengst bedoeld voor de Stichting Ambulance Wens. Deze stichting bestaat uit vrijwilligers met een medische achtergrond die gratis de laatste wensen vervullen van terminale, bedlegerige patiënten. De stichting wil mensen in hun laatste dagen nog een lang gekoesterde ervaring laten beleven.

Brancard Doel van het golftoernooi dat wordt gehouden op het terrein van Golfclub Cromstrijen in Numansdorp was om een speciale brancard van 15.000 euro aan te kunnen schaffen. Dat is met de opbrengst van 16.000 euro dus ruimschoots gelukt. Vorig jaar ging de opbrengst van het golftoernooi naar Metakids dat onderzoek doet naar stofwisselingsziekten bij kinderen. Toen werd 13.450 euro ingezameld.

3af3413c-1a82-42dd-9590-53ee3539c907_thumb840.jpg images0.persgroep.webp

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens