op dit moment 18701 wensen vervuld 1371 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Memorial wedstrijd zaterdag 18 juni 2022

Helpen jullie mee om geld in te zamelen voor Stichting Ambulance Wens?

Bijna 7 jaar geleden, woensdag 15 juli 2015, overleed Rem Vdto Remco door een auto ongeluk in Italië. Vrijdag 31 juli was zijn crematie. Als ik geen hulp had gekregen van Stichting Ambulance Wens had ik daar niet bij kunnen zijn. Ik ben daar nog tot de dag van vandaag zo dankbaar voor! Daarom wil ik iets samen met de meiden gaan doen. * Dominique wil graag lege statiegeld flessen verzamelen en doneren. * Lauren en ik gaan armbandjes maken en alle opbrengst willen wij gaan doneren. Ik ben nu bezig met een aparte tikkie verzoek aan te maken bij de stichting, zodat wij op Remco zijn memorial wedstrijd zaterdag 18 juni een eindbedrag kunnen laten weten. Tot die tijd verzamel ik alle donaties in op een aparte rekening. De mannen van Excelsior'20 halen elk jaar al geld op d.m.v. oud papier op te halen, ik wil met de meiden daar nu iets aan toevoegen. Helpen jullie mij mee? Ik heb zelf een aparte rekening die helemaal leeg is en ik alvast geld kan inzamelen, wil je een tikkie ontvangen zet dan een Ambulance šŸš‘ en een klavertje 4 voor een wensšŸ€in de opmerkingen en ik zal je een tikkie alvast sturen voor een vrijwillige donatie. Hoop ons in de gaten want wij gaan proberen zoveel mogelijk geld te verzamelen voor deze geweldige stichting. Voor meer info kijk wat ze nog meer voor wensen doen voor terminale patiënten en hun gezinnen! En in mijn geval een uitzondering hebben gemaakt. https://www.ambulancewens.nl/

 

https://youtu.be/QBevMw3G8Q4

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens