op dit moment 18199 wensen vervuld 1308 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

MAX Magazine, o.v.v. Ovenwant

Oktober 2021

Ovenwant gemaakt van oude ambulancekleding

Groot was de schok toen eind juli bekend werd dat Kees Veldboer op 61-jarige leeftijd was overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Kees was de bevlogen oprichter en directeur van Stichting Ambulance Wens.

Per 20 september volgt Kees Veldboer junior (34) zijn vader op om diens levenswerk voort te zetten. Stichting Ambulance Wens is uniek in de wereld. Deze organisatie bestaat uit een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Om dit prachtige werk een steuntje in de rug te geven, werkt MAX graag mee aan een opmerkelijke cadeau-actie voor de feestdagen in december. Een bijzondere ovenwant is een origineel cadeau voor wie graag in de keuken staat. Want het is niet zomaar een ovenwant, maar deze is gemaakt van oude ambulancekleding. Ontwerpster Janine Nieuwkoop heeft met haar bedrijf Remade Industry in Terheijden een grote passie, namelijk om van afval iets bruikbaars en moois te maken. Door het samenbrengen van overbodige materialen, talentvolle ontwerpers en een sociale productie door mensen die weer een kans op de arbeidsmarkt krijgen, ontstaan nieuwe hoogwaardige producten. Uit afgedankte ambulancekleding wordt een selectie gemaakt van bruikbare en geschikte materialen en worden gewassen. De wanten worden uit het materiaal gestanst en in elkaar gestikt.

U kunt een ovenwant - u heeft de keuze uit vier verschillende opdrukken – voor € 16,99 kopen via de website remadeindustry.com (klik op ‘winkel’ en dan op ‘collecties’). Stichting Ambulance Wens krijgt van Remade Industry 25 procent van de opbrengst van de ovenwant. Dus niet alleen de ontvanger wordt blij van uw cadeau… CADEAU-ACTIE VOOR STICHTING AMBULANCE WENS MAX-actie Maak 10x kans op zo’n speciale ovenwant, beschikbaar gesteld door Remade Industry.

ZO DOET U MEE! Bel naar 0909-5010596 (slechts € 0,60 per gesprek) en toets code 4. Per post kan ook: stuur een kaartje naar MAX Magazine, o.v.v. Ovenwant, Postbus 277, 1200 AG Hilversum. Of online via maxmagazine. nl Deze actie loopt van 12 t/m 25 oktober.

 

 https://remadeindustry.com/collections/ambulance/products/ambulance-want?fbclid=IwAR0MZqv3o2lhlBeIUTx4UaYy-oR5ysmBK1Ips3rIx00gzEjnGFBq8W9n_SQ

 

Ambulance-want-voorzijde-links-ambulance_1024x10242x.webp

Facebook-inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacy-instellingen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens