op dit moment 21255 wensen vervuld 1613 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Mooie cheque ontvangen van Team BoWa

13 februari 2020

Vanmiddag een hele mooie cheque ontvangen van Team BoWa. Dank jullie wel hiervoor Bennie en Riny Wassink! Team BoWa doneert € 2.500 aan Stichting Ambulancewens Nederland Als sinds 2014 zet Team BoWa zich actief in voor het inzamelen van donaties ten gunste van de KWF Kankerbestrijding. Want kanker raakt ons allemaal. De donaties worden op verschillende manieren opgehaald. Het team is dan ook een graag geziene gast op markten en fairs. Vanuit een goed herkenbare kraam verkopen ze bloemen, houten vogelhuisjes en andere zelfgemaakte decoraties. “Voor een leuk gesprek aan onze kraam maken we altijd tijd, aldus het team. “We vinden het belangrijk om onze donateurs te laten zien wat er met hun bijdrage gebeurd, dat geeft een goed gevoel voor beide partijen”. Financiële ondersteuning die direct bij patiënten terecht komt Ook bedrijven en restaurants weten de weg naar Team Bowa te vinden. In ruil voor hun donaties ontvangen ze unieke relatiegeschenken. Bijvoorbeeld in de vorm van prachtig verpakte potjes gevuld met ambachtelijk jam uit de streek. De opbrengst gaat direct naar één van de goede doelen waarvoor Team Bowa zich inzet. Naast de KWF zijn dat ook projecten die financiële steun nodig hebben om ernstig zieke patiënten de zorg te kunnen geven die nodig is. “We hebben al eerder gedoneerd aan dergelijke projecten. Een goed voorbeeld daarvan is de donatie aan de afdeling dagbehandeling oncologie in het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem. Ook Hospice Sravana in Doetinchem heeft een donatie ontvangen. Zij voorzien mensen in de laatste levensfase van persoonlijke zorg en verpleging. Dit zijn projecten waar we ons met veel liefde voor inzetten”. Waarom Stichting Ambulancewens Nederland? Stichting Ambulancewens Nederland bestaat uit ruim 270 vrijwilligers met een medische achtergrond. Geheel belangeloos zorgen zij ervoor dat een laatste wens in vervulling kan gaan. Bijvoorbeeld als een terminaal zieke patiënt nog één laatste wens heeft maar afhankelijk is van ambulancevervoer. “Dit zijn de doelen die onze aandacht en donaties verdienen”. Kunnen bijdragen aan de vervulling van iemands laatste wens geeft ons veel voldoening. Daarom hebben we er deze keer voor gekozen om te doneren aan Stichting Ambulancewens Nederland. Op deze manier voorzien we dit goede doel niet alleen van financiële steun, maar ook van naamsbekendheid. Natuurlijk met de hoop dat er nog veel donaties zullen volgen”. Op ambulancewens.nl leest u meer informatie over Stichting Ambulancewens Nederland. Natuurlijk kunt u hier ook direct een donatie doen.

Team BoWa Bennie en Riny Wassink.

almelo.jpg

Vrienden van Stichting Ambulance Wens

Vrienden van Stichting Ambulance Wens

Als Vriend van Stichting Ambulance Wens draag je bij aan het vervullen van laatste wensen voor niet meer mobiele (terminale) mensen. Met een jaarlijkse donatie van minimaal €1500,- maak je het mogelijk om gemiddeld 4 wensen te vervullen en draag je bij aan onze missie.

Wat krijg je ervoor terug? 💚

  • Jaarlijks gebruik van onze inspirerende vriendenkamer of inspiratiezaal voor vergaderingen.
  • Het logo van jouw bedrijf op het vrienden van bord in onze nieuwe thuisbasis.
  • Uitnodigingen voor exclusieve events en (netwerk)bijeenkomsten.
  • Naamsvermelding op onze website en socials.
  • Toolkit voor communicatie (certificaat, banner en poster).
  • Nieuwsbrieven met updates en verslagen van vervulde wensen.
  • Fiscale voordelen door onze ANBI-status.

Ontdek onze inspirerende ruimtes: Vriendenkamer en Inspiratiezaal! 

Voor meer informatie klik dan hier

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens