op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Oliebollen bakken voor Stichting Ambulance Wens

23 december 2019

https://www.oogtv.nl/2019/12/oliebollenbakken-voor-stichting-ambulancewens/?fbclid=IwAR20cIfLpnGk4M24JTsS2KZCi48vDUAxEyRw-tGXXX7DFvbnLnuxul-uKRk

Coöperatie Dichtbij uit Groningen bakt maandag 30 december voor het vijfde jaar op rij oliebollen voor een goed doel, ditmaal voor Stichting Ambulance Wens: een stichting die de laatste wens vervult van mensen die terminaal ziek zijn en afhankelijk zijn van ambulancevervoer. Enkele vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens zullen de benefietactie op 30 december tegen 9.00 uur openen. Waarschijnlijk zal daar ook een wensambulance bij aanwezig zijn. Met het verkopen van de ‘Wensbollen’ wil Coöperatie Dichtbij zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Ambulance Wens. De wensbollen worden naar eigen recept gebakken en kunnen maandag 30 december tussen 9.00 en 17.00 uur gekocht worden aan de Rouaanstraat 20a in Groningen. Er worden ook biologische oliebollen gebakken en huisgemaakte snert, broodjes rookworst en drankjes verkocht. Tussen 13:00 en 16:00 uur draait DJ Revlo muziek. Stichting Ambulance Wens Twaalf jaar geleden kwam Kees Veldboer op het idee om Stichting Ambulance Wens op te richten. Hij werkte als ambulancechauffeur in Rotterdam en sprak daar met een terminaal zieke zeeman. Hij wilde zo graag nog één keer op een schip varen. Zo geschiedde... Inmiddels zijn ruim 13.000 laatste wensen vervuld, zijn meer dan tweehonderd vrijwilligers actief en rijden zeven wensambulances door heel Nederland. Dagelijks vervullen zij de laatste wens van mensen met een korte levensverwachting die niet langer mobiel zijn en afhankelijk zijn van ambulancevervoer. De wensen variëren van een laatste bezoek aan het strand tot aan wat meer ingewikkelde wensen zoals een ballonvaart en een bezoek aan de Zwitserse Alpen. Alle wensen worden uitgevoerd onder begeleiding van professioneel ambulancepersoneel en het vervoer bestaat uit een speciaal uitgeruste ambulance.

https://www.dvhn.nl/groningen/Oliebollen-bakken-voor-Stichting-Ambulance-Wens-25168567.html?fbclid=IwAR2qbxdAH_U4PYyqNIzM8ObbdtBLGhOWTP1xEJiXf74QfvhC-OpeDx_bI7E

DSC03059.JPG.jpg safe_image.php.3.jpg

Vrienden van Stichting Ambulance Wens

Vrienden van Stichting Ambulance Wens

Als Vriend van Stichting Ambulance Wens draag je bij aan het vervullen van laatste wensen voor niet meer mobiele (terminale) mensen. Met een jaarlijkse donatie van minimaal €1500,- maak je het mogelijk om gemiddeld 4 wensen te vervullen en draag je bij aan onze missie.

Wat krijg je ervoor terug? 💚

  • Jaarlijks gebruik van onze inspirerende vriendenkamer of inspiratiezaal voor vergaderingen.
  • Het logo van jouw bedrijf op het vrienden van bord in onze nieuwe thuisbasis.
  • Uitnodigingen voor exclusieve events en (netwerk)bijeenkomsten.
  • Naamsvermelding op onze website en socials.
  • Toolkit voor communicatie (certificaat, banner en poster).
  • Nieuwsbrieven met updates en verslagen van vervulde wensen.
  • Fiscale voordelen door onze ANBI-status.

Ontdek onze inspirerende ruimtes: Vriendenkamer en Inspiratiezaal! 

Voor meer informatie klik dan hier

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens