op dit moment 14220 wensen vervuld 924 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

AS Koeriers Europatour voor Ambulancewens De donatiepagina van "Marco van Duinen"

18 oktober 2019

Weer een hele mooie bijzondere actie voor ons,

wie kan deze mensen helpen met deze actie? Als een dierbaar persoon terminaal is, dan is het belangrijk om mooie herinneringen te maken. Op deze manier neem je op een positieve manier afscheid, en is er af en toe een lichtpuntje in een hele zware periode. Het lastige van iemand die terminaal ziek is, is dat mobiliteit vaak een probleem is. Mijn moeder wilde bijvoorbeeld erg graag nog een keer met mij en mijn gezin naar de dierentuin, en in het bijzonder naar de olifanten. Maar dit ging niet doordat zij eigenlijk niet meer uit bed kon. En toen was daar stichting Ambulance wens! Een speciale ambulance kwam ons halen met een verpleegkundige die ons de hele dag mee op pad nam. Met de ambulance door de dierentuin, en waar dat niet kon werd ze met haar bed door het park gereden. Een fantastische dierbare herinnering om nooit te vergeten! Nu is het mijn beurt om iets terug te doen, en daarbij heb ik jullie nodig. Ik wil een mega bedrag binnen halen zodat deze stichting het belangrijke werk dat ze doen nog meer kunnen uitbreiden. Wij gaan daarom in 7 dagen tijd ruim 6630 kilometer afleggen, en hopen hiermee een hoop donaties op te halen. Hoe kan je helpen? Deel zoveel mogelijk onze berichten over de Europa tour. En of breng een bezoekje aan de donatiepagina en kijk dan eens of jij ook een bijdrage kan doen groot of klein. 

https://supportanddonate.com/doneer-pagina/4631/as-koeriers-europatour-voor-ambulancewens?fbclid=IwAR0lVWAQqqF_6iJfr_3nNAllDgmuG6v7wy6zgITWncnhwKTmdnu_SXeJfuU

De waardering is gigantisch ❤

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens