op dit moment 21350 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Benefiet Concert Rotterdams Dameskoor -Christelijk Mannenkoor Prins Alexander

5 juli 2019 Benefietconcert Stichting Ambulance Wens groot succes ROTTERDAM-ALEXANDER - Het Christelijk Mannenkoor Prins Alexander en het Rotterdamse Dameskoor sloten op dinsdag 2 juli het repetitieseizoen af met een benefietconcert in de Alexanderkerk in Rotterdam-Alexander. De volledige opbrengst van dit concert ging naar Stichting Ambulance Wens. Aan het eind van het concert werd het mooie bedrag van € 1.353,- overhandigd door voorzitter Ger de Jong aan Dirk van der Zee, vertegenwoordiger van de stichting, die eerder die avond een indrukwekkend appèlwoord sprak. Voor een zeer goed gevulde kerk traden de koren apart maar ook gezamenlijk op. Het mannenkoor onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven zong een programma met onder andere het door Barbra Streisand wereldberoemd geworden en ontroerende Memory uit de musical Cats. Het dameskoor onder leiding van Matthijs Breukhoven kreeg het publiek mee met een medley uit de Sound of Music. De beide koren vulden het programma met veel afwisselende muziek. Gezamenlijke hoogtepunten waren Verdi’s Slavenkoor en het bekende When the saints go marching in, waarop het publiek met een staande ovatie reageerde. Vader en zoon Breukhoven bespeelden vierhandig de vleugel. Ook speelden beide musici een orgelsolo waaronder een medley van bekende ABBA-songs. Het was een warme avond waarbij een prachtig bedrag is opgehaald voor een goed doel. Beide koren starten weer met hun repetities eind augustus. De mannen op dinsdag 27 augustus en de dames op maandag 2 september in de Alexanderkerk vanaf 19.45 uur. Beide koren zetten hun deuren open voor nieuwe leden. Molte grazie in anticipo e cordiali saluti, Many thanks in advance and best regards, Vielen Dank im voraus und mit freundlichen Grüßen, Merci d'avance et mes meilleures salutations, Bij voorbaat dank en met vriendelijke groeten, ARJAN BREUKHOVEN

utrecht_1.jpg benefiet_.jpg rotterdam-alexander.jpg

Vrienden van Stichting Ambulance Wens

Vrienden van Stichting Ambulance Wens

Als Vriend van Stichting Ambulance Wens draag je bij aan het vervullen van laatste wensen voor niet meer mobiele (terminale) mensen. Met een jaarlijkse donatie van minimaal €1500,- maak je het mogelijk om gemiddeld 4 wensen te vervullen en draag je bij aan onze missie.

Wat krijg je ervoor terug? 💚

  • Jaarlijks gebruik van onze inspirerende vriendenkamer of inspiratiezaal voor vergaderingen.
  • Het logo van jouw bedrijf op het vrienden van bord in onze nieuwe thuisbasis.
  • Uitnodigingen voor exclusieve events en (netwerk)bijeenkomsten.
  • Naamsvermelding op onze website en socials.
  • Toolkit voor communicatie (certificaat, banner en poster).
  • Nieuwsbrieven met updates en verslagen van vervulde wensen.
  • Fiscale voordelen door onze ANBI-status.

Ontdek onze inspirerende ruimtes: Vriendenkamer en Inspiratiezaal! 

Voor meer informatie klik dan hier

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens