op dit moment 13535 wensen vervuld 862 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Tof Events benefiet voor Ambulancewens

11 maart 2019  - 3 april 2019

Steun deze studenten met hun actie voor ons!

Inmiddels zijn de uitnodigingen al de deur uit maar wil jij ook graag een avondje netwerken voor Stichting Ambulance Wens onder het genot van een drankje, luxe hapjes, muziek en een loterij met spetterende prijzen? Meld je dan snel aan via tofeventshr@gmail.com. Wie weet zien we je dan ook 3 april bij Werelds aan het Strand! — bij Werelds aan het Strand.

3 april 2019

Vanavond organiseerden 4 studenten van de Hoge school Rotterdam, genaamd Tof Events, een geweldige benefiet avond voor onze stichting. De dames hadden als doel 500 euro op te halen voor de stichting. Door hun geweldige inzet hebben ze maar liefst ons een cheque overhandigd van 3852,98 euro!
Dames enorm bedankt!!

TOF events heeft 65 nieuwe foto's toegevoegd aan het album De Wenserij — bij Werelds aan het Strand.

 

Wij zijn nog aan het nagenieten van deze mooie avond. Hierbij een kleine sfeerimpressie van De Wenserij. Nogmaals willen wij iedereen bedanken voor hun bijdrage aan deze geslaagde avond! #TOFevents #stichtingambulancewensouddorp.jpg Ouddorp_1.jpg ouddorp_4.jpg ouddorp_3.jpg ouddorp_2.jpg

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens