op dit moment 12670 wensen vervuld 786 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Alle winst geven de studenten aan het goede doel: Stichting Ambulance Wens.

30 november 2018

Weer een hele mooie actie voor ons:

ARNHEM – In de week van 26 t/m 30 november nemen studenten het Stayokay in Arnhem over. De studenten van hogeschool Tio Rotterdam en Eindhoven verbreden hiermee hun kennis over de hotellerie en ervaren hoe het is om een hotel op te starten. Alle winst geven de studenten aan het goede doel: Stichting Ambulance Wens.

Elk jaar nemen eerstejaars studenten van de opleiding hotel- en eventmanagement een vestiging van een Stayokay over. Hier gaan ze de strijd met elkaar aan voor het beste hotel. Dit jaar is het Stayokay Arnhem aan de beurt voor de studenten van Rotterdam en Eindhoven. Alles wordt door de studenten zelf geregeld. Ze zijn druk in de weer met het verzorgen van de gasten en het organiseren van evenementen. Alle winst die er wordt gemaakt gaat naar een zelf gekozen goede doel. Dit jaar kozen de studenten voor Stichting Ambulance Wens.

Reserveren voor een overnachting, diner of evenement kan via www.countio.net

 

https://www.arnhemsekoerier.nl/nieuws/algemeen/580572/medewerkers-van-stayokay-arnhem-hebben-een-week-vrij-?fbclid=IwAR0F3r3KLHirJyKH9F3jDwFQrZAYSfYFC_ccVLHHvQ932FENS6m7VUCNNlQ

safe_image.php.2.jpg

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens